Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj - Kranj

Naslov: Valjavčeva ulica 12, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 40230879.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj

Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj je edinstveno lutkovno gledališče, ki se nahaja na Valjavčevi ulici 12 v Kranju, Slovenija. S telefonsko številko 40230879, je to priljubljena destinacija za ljubitelje umetnosti v regiji.

Čeprav uradna spletna stran ni na voljo, je Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj znano po svojih izjemnih predstavah in kulturnih dogodkih. Njihove specialitete vključujejo raznolike lutkovne predstave, ki navdušujejo občinstvo vseh starosti.

Poleg tega ponujajo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem udobno in prijetno izkušnjo. Na Google My Business imajo podjetje 1 mnenje, ki zagotavlja visoko oceno 5/5, kar priča o kakovosti njihovega dela.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in edinstvene umetniške izkušnje v Kranju, je obisk Kulturno umetniškega društva lutkovno gledališče tri Kranj odlična izbira. Ne glede na starost ali interese, boste tu zagotovo našli nekaj, kar vas bo navdušilo.

Zato Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj toplo priporoča vsem, ki si želijo doživeti magičen svet lutk in umetnosti. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepustite čarobnosti njihovih predstav!

Mnenja o Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj

Kulturno umetniško društvo lutkovno gledališče tri Kranj - Kranj
tadeja kr
5/5

?

Go up