Gledališče Glej - Ljubljana

Naslov: Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Telefon: 40656961.

Spletna stran: glej.si.

Specialitete: Umetniška dvorana.

Druge zanimive informacije: Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.

Mnenja: Ta podjetje ima 82 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Gledališče Glej

Gledališče Glej je priljubljena umetniška dvorana v Ljubljani, Slovenija. Nahaja se na naslovu Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana. Lahko jih kontaktirate na telefon številko 40656961 ali obiščete njihovo spletno stran glej.si.

Gledališče Glej se ponaša z umetniško dvorano, ki je primerna za različne kulturne dogodke in predstave. Poleg tega je njihov prostor dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar pomeni, da so vključujoči do vseh obiskovalcev. Na voljo je tudi restavracija, sprejemajo pa debetne in kreditne kartice ter omogočajo mobilno plačevanje prek tehnologije NFC. Lokacija je primerna tudi za otroke, kar pomeni, da je prostor prijazen družinam.

Gledališče Glej je prejelo 82 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4.7/5. To kaže na visoko stopnjo zadovoljstva obiskovalcev in kakovost njihovih storitev.

Za osebe, ki iščejo kulturno doživetje v Ljubljani, je Gledališče Glej odlična izbira. Njihova umetniška dvorana ponuja raznolik program dogodkov, ki bo navdušil ljubitelje kulture vseh starosti. Če iščete prostor za ogled predstave ali kulturnega dogodka v Ljubljani, je Gledališče Glej prava destinacija za vas.

Za več informacij ali rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami o njihovi pestri ponudbi kulturnih dogodkov. Ne zamudite priložnosti, da doživite edinstveno umetniško izkušnjo v Gledališču Glej!

Mnenja o Gledališče Glej

Gledališče Glej - Ljubljana

Tilen Kores

5/5

Tiskalnik Canon Slovenija zdravo je pa to je pa to ni ne vem če je v redu je bil na v tem tednu zdravo je v redu in the da bi se pa strinjam se s z dne mi je bilo to najino spoznavanje nekaj let lepega zdravo v tem času sem se ti zdi da bi se lahko zgodi da se ne bi bi lahko eno vprašanje za vas smo pripravili posebno ponudbo.

Gledališče Glej - Ljubljana

ziga nose

5/5

Majhno gledališče v spodnjih prostorih stare meščanske hiše. Odlična atmosfera in občutek vključenosti.

Gledališče Glej - Ljubljana

Mica Vipotnik

5/5

Sem gledala eno zelo dobro predstavo. A do sem smo prišli, ali nekaj takega.

Gledališče Glej - Ljubljana

Mitja Leskovar

5/5

družbeno angažiran teater, ki obravnava alternativne téme

Gledališče Glej - Ljubljana

Mile Lukač

5/5

PODGANE: Noro, odbito, super

Gledališče Glej - Ljubljana

Tomaž Mlakar

5/5

Nekaj nevsakdanjega, ampak kul

Gledališče Glej - Ljubljana

Martin Leskovar

3/5

Lepo

Gledališče Glej - Ljubljana

Andrej Božič - Andro

5/5

Zato....

Go up