Kosovelov dom - Sežana

Naslov: Kosovelova ulica 4a, 6210 Sežana, Slovenija.

Telefon: 57312010.

Spletna stran: kosovelovdom.si.

Specialitete: Kulturni center, Kino.

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja: Ta podjetje ima 324 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kosovelov dom

Kosovelov dom je kulturni center in kino, ki se nahaja na Naslov: Kosovelova ulica 4a, 6210 Sežana, Slovenija. Svoje storitve ponuja pod telefonsko številko Telefon: 57312010 in preko svoje spletne strani Spletna stran: kosovelovdom.si. Med njihovimi specialitetami so kulturni dogodki in filmske projekcije v kinu.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Kosovelovem domu so Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku. Podjetje je prejelo 324 mnenj na Google My Business z izjemno povprečno oceno 4.6/5.

Kosovelov dom se nahaja v Sežani, kar je odlična lokacija za ljubitelje kulture in filma. Njihov kulturni center ponuja raznolike dogodke, ki privabljajo obiskovalce iz vseh koncev Slovenije. Kino v njihovi ponudbi pa predvaja tako aktualne filmske uspešnice kot tudi umetniške filme z manjšo distribucijo.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke ali želi preživeti prijeten večer ob ogledu filma, je Kosovelov dom odlična izbira. S svojo prijaznostjo do invalidskih oseb in dostopnostjo na vseh ravneh, zagotavlja udobno in vključujoče okolje za vse obiskovalce.

Zato toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si ogledate njihov aktualni program ter se prepričate o kakovosti njihovih storitev. Ne zamudite priložnosti, da doživite nepozabne kulturne trenutke v Kosovelovem domu!

Mnenja o Kosovelov dom

Kosovelov dom - Sežana

Zala Bricelj

5/5

Izjemno prijeten in urejen prostor. Skrbno načrtovana arhitektura in notranja ureditev prostorov, razstavljena umetniška dela dajo prostoru poseben utrip. V prostoru lahko slišimo tudi posnetke ptičjega žvrgolenja in za trenutek imamo občutek, da se nahajamo v naravi. Dvorana je lepo urejena in tudi tehnična podpora, ozvočenje super deluje. Zaposleni so izjemno prijazni in skrbijo za pester program in raznolike dejavnosti. Priporočam obisk!

Kosovelov dom - Sežana

Špela Možina

5/5

Zelo lep kulturni dom.

Prostor za parkiranje takoj blizu.

Kosovelov dom - Sežana

sandi kasca

5/5

Odličen objekt ,na katerega je Sežana lahko ponosna.Marsikatero mesto ,tudi večje lahko le sanja kaj takega..

Kosovelov dom - Sežana

Claudia Sovre

5/5

Odličen prostor za kulturne prireditve. Velik oder, primeren tudi za baletne predstave. Želim si le, da bo vodstvo v Novem letu nabavilo nov baletni tepih, saj je stari že zelo dotrajan in drseč, zato otežuje izvedbo plesalcev in dopušča večjo možnost poškodb med izvedbo baletnih točk. Upam, da bomo še sodelovali v prihodnosti in skupaj ustvarili veliko baletnih/ plesnih prireditev za našo zvesto publiko

Kosovelov dom - Sežana

nadin koleto

4/5

Ob obisku v kozmetičnem salonu v Sežani mi je zaznalo, da se nahajam v nekem domu.. Kar pa seveda ne drži..

Kosovelov dom - Sežana

Matej S

5/5

Trud je opazen, energija se čuti

Kosovelov dom - Sežana

Samo Kreft

5/5

Odlične predstave, koncerti, kino projekcije, v dvorani in na zunanjem odru. Odlično obveščanje na spketni in Facebook strani.

Kosovelov dom - Sežana

Irena Škamperle

5/5

Kosovelov dom je kraj, kjer domuje umetnost. Tam se odvijajo koncerti, prireditve, gostijo razstave različnih umetnikov in ponujajo kino predstave. Objekt je lep in prostoren, z dvema dvoranama in enim velikim odrom. Na tem odru pa se odvijajo tako šolske predstave, kot glasbene in plesne prireditve za odrasle. Če ste ljubitelj kulture ali iščete raznoliko kulturno ponudbo je to primeren prostor za vas.

Go up