Župnija Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Križevci pri Ljutomeru 4, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.
Telefon: 25871406.

Specialitete: Verska ustanova.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Župnija Križevci pri Ljutomeru

Župnija Križevci pri Ljutomeru se nahaja na naslovu Križevci pri Ljutomeru 4, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija. Ta verska ustanova ponuja številne storitve in dejavnosti za svoje obiskovalce. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 25871406.

Med specialitetami Župnije Križevci pri Ljutomeru so verske storitve in duhovna pomoč. Poleg tega imajo tudi nekaj zanimivih dodatnih storitev, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na Googlu ima Župnija Križevci pri Ljutomeru 1 mnenje s povprečno oceno 5/5, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev in zadovoljstvu strank.

Za osebe, ki iščejo versko ustanovo z odličnim ugledom in prijaznim osebjem, je Župnija Križevci pri Ljutomeru odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran za več informacij in za dogovor o morebitnem obisku. Ne odlašajte, kontaktirajte jih danes!

Mnenja o Župnija Križevci pri Ljutomeru

Župnija Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru
Danijel Lesničar
5/5

Go up