Eci Peci kreativno gledališče - Ptuj

Naslov: Ulica 5. prekomorske, 2250 Ptuj, Slovenija.
Telefon: 40854353.
Spletna stran: ecipeci.si.
Specialitete: Gledališka skupina.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Eci Peci kreativno gledališče

Eci Peci kreativno gledališče je gledališka skupina locirana na naslovu Ulica 5. prekomorske, 2250 Ptuj, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 40854353 ali obiščete njihovo Spletno stran: ecipeci.si.

Med njihove druge zanimive informacije spadajo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter primernost za otroke. To pomeni, da je Eci Peci kreativno gledališče dostopno in prijazno za vse obiskovalce, ne glede na njihove potrebe in starost.

Trenutno, na platformi Google My Business, podjetje nima nobenih mnenj, zato je povprečno mnenje 0/5. Kljub temu, je pomembno, da se vsak obiskovalec odloči sam in preveri, ali bi jim gledališka predstava ustrezala.

Za osebo, ki išče zabavno in ustvarjalno gledališko izkušnjo, je Eci Peci kreativno gledališče odlična izbira. Nahaja se v Ptuju, enem najstarejših mest v Sloveniji, kar zagotavlja edinstveno kulturno okolje. Njihova specialiteta, gledališka skupina, ponuja inovativne in interaktivne predstave, ki so primerne za otroke in odrasle. Poleg tega, je njihova lokacija opremljena z vsemi potrebnimi storitvami, kot so parkirišče in dostop za invalide.

Da bi doživeli čarobnost Eci Peci kreativnega gledališča, vam toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in preverite njihov urnik predstav ter rezervirate svoje vstopnice. Ne zamudite priložnosti za edinstveno gledališko doživetje!

Go up