Mestno gledališče Ptuj - Ptuj

Naslov: Slovenski trg 13, 2250 Ptuj, Slovenija.
Telefon: 27493250.
Spletna stran: mgp.si.
Specialitete: Umetniška dvorana.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 197 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Mestno gledališče Ptuj

Mestno gledališče Ptuj je priljubljena kulturna ustanova v mestu Ptuj, Slovenija. Nahaja se na naslovu Slovenski trg 13, 2250 Ptuj, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na številko Telefon: 27493250 ali obiščete njihovo Spletna stran: mgp.si.

Specializirani so za umetniške predstave v svoji Umetniški dvorani. Poleg tega ponujajo tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vstop, primeren za invalide, restavracijo ter sprejemajo plačila z debetnimi in kreditnimi karticami, pa tudi preko tehnologije NFC. Primerni so tudi za obisk družin z otroki.

Ta kulturna ustanova je prejela veliko pozitivnih mnenj, saj ima kar 197 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje je 4.5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke v Ptuj, je Mestno gledališče Ptuj odlična izbira. Njihova raznolika ponudba umetniških predstav in udobne prostore zagotavljajo nepozabno izkušnjo. Z lokacijo v samem središču mesta je tudi enostavno dostopno obiskovalcem.

Zato, če iščete kulturne dogodke, ne zamudite priložnosti obiska Mestnega gledališča Ptuj. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in si zagotovite svoje mesto na naslednji predstavi!

Mnenja o Mestno gledališče Ptuj

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
blanka puž
4/5

Zelo všeč mi je mestno jedro Ptuj, majhno središče z lepo urejenimi ulicami, starimi stavbami, veliko kavarn, restavracij in možnosti za kulturne obiske. Mestno gledališče Ptuj je tako sicer majhno gledališče, vendar zelo lepo urejeno, prijetni sedeži, daje občutek navdušenosti, elegance, prefinjenosti, a kljub temu domačnosti. Priporočam obisk. Parkirišče pod gradom ni daleč, hoja do gledališča tako postane prijeten sprehod med romantičnimi ulicami.

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
Jožef Perne
5/5

Navdušil in nasmejal nas je najhitreje govoreči Štajerc Tadej Toš. Pohvala in zahvala osebju gledališča - gospe na blagajni - , ki nama je priskrbela dodatna sedeža v sicer polni dvorani.

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
darko domajnko
4/5

Igralci so nam prikazali prizore iz takratnih časov. Resnica pa še ni jasna o samih dogodkov. Mojo skromno mnenje je, da še vedno niso prišli odgovori na dan, od tistih, ki so preživeli. In zakaj so preživeli. Ali kako?

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
Marko Hartman
5/5

Prelepo urejeno manjše gledališče. Odlična akustika in perfekten program. Bravo!

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
mrFREUD (mrFREUD)
5/5

Zaradi svoje velikosti - prijeten ambient. Nastopajoči lažje naveže stik s publiko, ker mu je ta bližja.

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
Andrej Golob
5/5

Malo, a z veliko dušo. In zelo veselo, ko je Toš na odru.

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
Sandi Vodušek (sandivoda)
5/5

Gledališče je v času pusta še lepše

Mestno gledališče Ptuj - Ptuj
Živa Urlavb
4/5

Lepo in moderno gledališče. Z balkona se ne vidi najbolje saj so sedeži daleč stran od roba, ki je zelo visok in če si nižji je to lahko zelo moteče.

Go up