Gasilska zveza Križevci - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Logarovci 22, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.
Telefon: 25888008.
Spletna stran: gz-krizevci.si.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Gasilska zveza Križevci

Gasilska zveza Križevci je gasilska organizacija, ki se nahaja na naslovu Logarovci 22, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefon: 25888008 ali obiščete njihovo spletno stran: gz-krizevci.si. Njihova specialiteta je gasilska postaja, kjer nudijo pomoč v primeru požarov in nesreč.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Gasilski zvezi Križevci je tudi dejstvo, da imajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Kljub temu, da je njihova prisotnost na spletu omejena, saj imajo 0 mnenj na Google My Business, je pomembno omeniti, da je povprečno mnenje o njih 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o gasilski postaji v Križevcih, je Gasilska zveza Križevci odlična izbira. Njihova lokacija v Logarovcih omogoča hitro in učinkovito posredovanje v primeru nesreč v okolici. Poleg tega, da nudijo osnovne gasilske storitve, so tudi prijazni do oseb s posebnimi potrebami, saj imajo parkirišče, ki je prilagojeno osebam na invalidskem vozičku.

Zaključujemo z vabilom, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z Gasilsko zvezo Križevci. Ne glede na vaše potrebe ali vprašanja v zvezi z gasilskimi storitvami, so tam, da vam pomagajo. Ne odlašajte, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up