Društvo kmetic Križevci-Veržej - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Križevci pri Ljutomeru 11c, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.
Telefon: 25871770.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo kmetic Križevci-Veržej

Društvo kmetic Križevci-Veržej je lokalna organizacija, ki se nahaja na naslovu Križevci pri Ljutomeru 11c, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 25871770.

To društvo se osredotoča na promocijo kmetijskih dejavnosti in povezovanje žensk na podeželju. Njihova spletna stran trenutno ni na voljo, vendar se zavzemajo za razvoj lokalnih specialitet. Njihove glavne specialitete niso navedene, vendar je njihova dejavnost osredotočena na kmetijske pridelke in izdelke.

Poleg tega, Društvo kmetic Križevci-Veržej ponuja tudi nekatere dodatne storitve. Na njihovi lokaciji so na voljo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar pomeni, da so njihove storitve dostopne vsem.

Na platformi Google My Business imajo trenutno 0 mnenj, kar pomeni, da še nimajo ocen strank. Kljub temu, je pomembno opozoriti, da je njihvo povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o lokalnih kmetijskih dejavnostih in pridelkih, je Društvo kmetic Križevci-Veržej odlična izbira. S svojo lokacijo v Križevcih pri Ljutomeru in poudarkom na povezovanju žensk na podeželju, ponujajo edinstven vpogled v lokalno kmetijsko skupnost.

Če želite izvedeti več o njihovih dejavnostih in specialitetah, jih priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran. Morda je ravno zdaj pravi čas, da stopite v stik z njimi in se pozanimate o njihovem delu ter kako lahko prispevate k lokalni kmetijski skupnosti.

Go up