Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica

Naslov: Bevkov trg 4, 5000 Nova Gorica, Slovenija.
Telefon: 53354010.
Spletna stran: kulturnidom-ng.si.
Specialitete: Umetniška dvorana, Kultura.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 233 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Kulturni dom Nova Gorica

Kulturni dom Nova Gorica je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Bevkov trg 4, 5000 Nova Gorica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke Telefon: 53354010 ali pa obiščete njihovo spletno stran Spletna stran: kulturnidom-ng.si.

S Kulturnim domom Nova Gorica je povezano veliko specialitet, kot so Umetniška dvorana in raznolika Kultura. Poleg tega ponujajo tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod prilagojen invalidom, restavracijo, sprejemajo kreditne kartice in so primerni za otroke.

Na spletni strani Kulturnega doma Nova Gorica lahko najdete več informacij o njihovih prireditvah, razstavah in drugih kulturnih dogodkih. S svojo bogato ponudbo in prijetno atmosfero je Kulturni dom priljubljena destinacija med ljubitelji umetnosti in kulture. Na Google My Business imajo kar 233 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje 4.4/5.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in prireditve v Novi Gorici, je Kulturni dom Nova Gorica odlična izbira. Ne glede na to ali vas zanima gledališče, koncerti, razstave ali drugi kulturni dogodki, v Kulturnem domu boste zagotovo našli nekaj zase. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim programom ter dogodki, ki jih organizirajo. Ne zamudite priložnosti doživeti kulturno bogastvo, ki ga ponuja Kulturni dom Nova Gorica!

Mnenja o Kulturni dom Nova Gorica

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
Violeta Cvetković
5/5

Čudovito lepo mesto. Vredno obiska. In mi zagotovo pridemo še.

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
Darijo Kodrič
5/5

Večnamenska dvorana. Proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti.

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
Primoz Bajc
5/5

Sprejem, garderobe, predstava odlično.

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
zdenko pance
5/5

Po dolgih dveh letih je Kulturni dom zopet zaživel v polni energiji s koncertom Vlada Kreslina. Bilo je enkratno in nepozabno. Še veliko podobnih kulturnih prireditev. Čestitke vsem.

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
ELLA
5/5

Kulturni dom Nova Gorica nudi raznovrsten program tako za tiste najmlajše kot tiste "največje". Glasba, gledališče, film, umetnost so v Kulturnem domu redno na razpolago in nudijo zelo kakovosten vpogled tako v domače kot tuje umetniško ustvarjanje. Program nudi za vsak okus nekaj - zagotovo kaj tudi zate (poglej v program).

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
Davorin Mrakič
5/5

Zelo lepa proslava ob 80.obletnici ustanovitve 9.korpusa...

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
Tadej Kobal
5/5

Osebje je prijazno, drugače gre za čisto običajen kulturni dom. Težava je parkiranje, saj je pogosto treba parkirati kar daleč proč (najbližje pri občini oziroma upravni enoti).

Kulturni dom Nova Gorica - Nova Gorica
Breda Kolmanič
3/5

Nekaj desetletij stara stavba, ambient temu primeren, prostori so čisti.
Izjemno prijazna in ustrežljiva gospa na blagajni. Izredne pohvale.

Go up