Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Križevci pri Ljutomeru 11c, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.

Specialitete: -.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru

Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru Križevci pri Ljutomeru 11c, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija

Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru je kulturno društvo, ki se nahaja na naslovu Križevci pri Ljutomeru 11c, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija. Kljub temu, da ne razpolaga s telefonsko številko ali spletno stranjo, je znano po svojih kulturnih dejavnostih v lokalni skupnosti.

To društvo se ponaša z raznolikimi kulturnimi dogodki in aktivnostmi, namenjenimi prebivalcem in obiskovalcem Križevcev pri Ljutomeru. Njihova posebnost je v tem, da nudijo različne kulturne specialitete, ki obogatijo kulturno življenje v regiji. Kljub pomanjkanju informacij o njihovi dejavnosti, se zdi, da so cenjeni v lokalni skupnosti.

Čeprav Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru nima mnenj na Google My Business, bi bilo vredno raziskati več o njihovi ponudbi in aktivnostih ter se pridružiti njihovim dogodkom. Povprečno mnenje o njih je 0/5, vendar se lahko to spremeni z več pozitivnimi ocenami in izkušnjami obiskovalcev.

Za osebo, ki išče kulturne dejavnosti v Križevcih pri Ljutomeru, bi bilo priporočljivo obiskati Kulturno društvo Križevci pri Ljutomeru in se vključiti v njihove kulturne dogodke. Če želite izvedeti več o njihovi ponudbi, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani, če jo imajo. Ne zamudite priložnosti, da se povežete z lokalno kulturo in umetnostjo!

Go up