Pokopališče Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Križevci pri Ljutomeru 31, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Pokopališče Križevci pri Ljutomeru

Pokopališče Križevci pri Ljutomeru Križevci pri Ljutomeru 31, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija

Pokopališče Križevci pri Ljutomeru se nahaja na naslovu Križevci pri Ljutomeru 31, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija. To pokopališče je znano po svojih specialitetah in ponuja mirno in spoštljivo okolje za obiskovalce, ki iščejo mesto za spominjanje in počitek svojih najljubših.

Med druge zanimive informacije o tem pokopališču spadajo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To omogoča enostaven dostop za vse obiskovalce, ne glede na njihove potrebe.

Po mnenju uporabnikov na Google My Business, Pokopališče Križevci pri Ljutomeru prejema dobre ocene. Skupna povprečna ocena znaša 4 od 5. To kaže na zadovoljstvo obiskovalcev in njihovo pozitivno izkušnjo na tem kraju.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Križevci pri Ljutomeru, je pomembno vedeti, da gre za spoštljivo in dobro urejeno mesto za spominjanje in obisk pokojnih. S svojimi specialitetami in dodatnimi storitvami, kot so parkirišče in dostopnost za invalide, je to pokopališče prijetno in udobno za obiskovalce vseh vrst.

Za vse, ki bi želeli obiskati to pokopališče ali pa bi potrebovali dodatne informacije, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran in se obrniti nanje za več podrobnosti. Ne glede na razlog obiska, bo Pokopališče Križevci pri Ljutomeru zagotovo poskrbelo za spoštljiv in prijeten obisk.

Mnenja o Pokopališče Križevci pri Ljutomeru

Pokopališče Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru
Majda Borovnik
4/5

Go up