Občina Križevci - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Križevci pri Ljutomeru 11, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.
Telefon: 25844040.
Spletna stran: obcina-krizevci.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Občina Križevci

Občina Križevci se nahaja v mestu Križevci pri Ljutomeru, Slovenija. Njihov naslov je Križevci pri Ljutomeru 11, 9242 Križevci pri Ljutomeru. Lahko jih kontaktirate preko telefona na številko 25844040. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran: obcina-krizevci.si.

Občina Križevci se specializira v občinskih zadevah in nudi številne storitve prebivalcem in obiskovalcem. Njihove glavne specialitete vključujejo občinski urad, kjer lahko prebivalci uredijo različne administrativne zadeve.

Poleg tega ponujajo tudi parkirišče in enostaven dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost zagotavljanju enakih možnosti za vse.

Občina Križevci ima 2 mnenji na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4.5 od 5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank z njihovimi storitvami in profesionalnostjo.

Če iščete zanesljive informacije in pomoč glede občinskih zadev v Križevcih, je Občina Križevci odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njihov občinski urad preko navedenega telefonskega številke ali preko njihove spletne strani. Ne odlašajte, stopite v stik z njimi danes in pridobite potrebne informacije ter pomoč.

Mnenja o Občina Križevci

Občina Križevci - Križevci pri Ljutomeru
Marija Kaučič
5/5

Zadnje čase se je v Križevcih pri Ljutomeru ogromno naredilo. Kanalizacija in ceste.... so uspehi, katere spozna tudi drug popotnik, ne samo domač občan.
Gotovo pa so še mnogi drugi uspehi.
Meni je kraj in njegova ureditev zelo všeč. Uspešno so uredili glavno krožišče, ki pokaže na uspeh konjereje in vzgojo uspešnih tekmovalnih konj in tako tudi predstavlja občino in sam kraj.

Občina Križevci - Križevci pri Ljutomeru
Pavel Šerc
4/5

Go up