Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru

Naslov: Križevci pri Ljutomeru 14a, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru

Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru Križevci pri Ljutomeru 14a, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija

Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru je priljubljena kulturna ustanova, ki se nahaja v idilični vasici Križevci pri Ljutomeru, v Sloveniji. Njihov naslov je Križevci pri Ljutomeru 14a, 9242 Križevci pri Ljutomeru, Slovenija.

Specializirani so kot Kulturni center, kjer se odvijajo številni kulturni dogodki, predstave, koncerti in razstave. Ponujajo raznolik program, ki privablja obiskovalce vseh starosti in interesov.

Med zanimivimi dejstvi o Kulturnem domu Križevci pri Ljutomeru velja omeniti, da imajo 1 mnenje na Google My Business, ki je zelo pozitivno. Povprečno mnenje, ki so ga prejeli, je 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo njihovih obiskovalcev.

Za osebo, ki išče informacije o kulturnih dogodkih in aktivnostih v regiji, je Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru odlična izbira. Njihova lokacija v mirni vasici ponuja prijetno okolje za uživanje v umetnosti in kulturi.

Za več informacij in aktualen urnik dogodkov priporočamo obisk njihove spletne strani in spremljanje njihovih družbenih omrežij. Ne zamudite priložnosti, da se prepustite kulturnim doživetjem, ki jih ponuja Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru.

Mnenja o Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru

Kulturni dom Križevci pri Ljutomeru - Križevci pri Ljutomeru
Danijel Lesničar
5/5

Go up