Športno društvo Dovje Mojstrana - Mojstrana

Naslov: Savska cesta 1, 4281 Mojstrana, Slovenija.
Telefon: 70387544.
Spletna stran: pddovje-mojstrana.si.
Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Športno društvo Dovje Mojstrana

Športno društvo Dovje Mojstrana je odlična izbira za ljubitelje športa in rekreacije v regiji Mojstrana. Nahaja se na naslovu Savska cesta 1, 4281 Mojstrana, Slovenija. S svojo bogato ponudbo aktivnosti in prijaznim osebjem je priljubljena destinacija med domačini in obiskovalci.

Na voljo imajo različne športne dejavnosti za vse starostne skupine, od športnih turnirjev do rekreativnih vadb. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop vsem obiskovalcem.

Za več informacij o njihovi ponudbi lahko pokličete na telefonsko številko 70387544 ali obiščete njihovo spletno stran. Na spletni strani boste našli podrobnejše informacije o njihovih storitvah, urnikih in cenah.

Če iščete mnenja o njihovem delu, boste na Google My Business našli 1 mnenje, ki podpira njihovo odlično delo. Skupna ocena je 5/5, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev.

Za vse ljubitelje športa in rekreacije je Športno društvo Dovje Mojstrana odlična izbira. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, vam bodo ponudili aktivnosti, ki bodo zadovoljile vaše potrebe. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter si zagotovite svoj prostor že danes!

Mnenja o Športno društvo Dovje Mojstrana

Športno društvo Dovje Mojstrana - Mojstrana
Bossti Yellam
5/5

Go up