Kulturno umetniško društvo "Jaka Rabič" Dovje - Mojstrana - Mojstrana

Naslov: Dovje 109a, 4281 Mojstrana, Slovenija.
Telefon: 45891419.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno umetniško društvo "Jaka Rabič" Dovje - Mojstrana

Kulturno umetniško društvo "Jaka Rabič" Dovje - Mojstrana je kulturno-umetniško društvo s sedežem na naslovu Dovje 109a, 4281 Mojstrana, Slovenija. Člani društva se posvečajo različnim kulturnim in umetniškim dejavnostim, s poudarkom na ohranjanju lokalne kulturne dediščine ter promociji umetnosti v regiji.

Poleg tega društvo organizira številne kulturne dogodke, kot so gledališke predstave, koncerti, razstave in delavnice. S svojimi dejavnostmi prispeva k bogatitvi kulturnega življenja v lokalni skupnosti in širi kulturno zavedanje med prebivalci.

Če želite stopiti v stik s Kulturno umetniškim društvom "Jaka Rabič", jih lahko pokličete na 45891419. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in dejavnostih.

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da je društvo dostopno vsem in si prizadeva za vključujočo kulturno ponudbo.

Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje: 5/5. To kaže na visoko raven zadovoljstva strank in uspešno delovanje društva.

Za ljubitelje kulture in umetnosti je Kulturno umetniško društvo "Jaka Rabič" odlična izbira. S svojimi raznolikimi dejavnostmi in predstavitvami lokalne kulturne dediščine ponuja edinstveno izkušnjo obiskovalcem. Za vse, ki iščejo kulturne dogodke v regiji, je obisk društva v Dovjah vsekakor priporočljiv.

Za več informacij in aktualne dogodke obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi kulturnih in umetniških aktivnosti. Ne zamudite priložnosti, da se povežete s kulturno sceno v regiji in uživate v bogatih kulturnih doživetjih.

Mnenja o Kulturno umetniško društvo "Jaka Rabič" Dovje - Mojstrana

Kulturno umetniško društvo
darja jakelj
5/5

?Najboljši

Kulturno umetniško društvo
JOŽICA Starina
5/5

?

Kulturno umetniško društvo
Danica Gorenc
5/5

Kulturno umetniško društvo
nejc urbanc
5/5

Kulturno umetniško društvo
Robert Rovtar
5/5

Go up