Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar - Kojsko

Naslov: Kojsko 26, 5211 Kojsko, Slovenija.
Telefon: 41907754.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar

Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar je edinstven kulturni center, ki se nahaja na naslovu Kojsko 26, 5211 Kojsko, Slovenija. Svojim obiskovalcem nudi pestro paleto kulturnih dejavnosti in dogodkov, ki bogatijo lokalno skupnost.

Telefonska številka za kontakt je 41907754, kar omogoča enostaven dostop do informacij o prihajajočih dogodkih ali rezervaciji vstopnic. Poleg tega je njihovo parkirišče prijazno tudi osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključujočemu in dostopnemu okolju.

Središče ponuja raznolike kulturne specialitete, ki vključujejo razstave, koncerte, gledališke predstave in druge umetniške dogodke. To je kraj, kjer se lahko obiskovalci poglobijo v lokalno kulturo in umetnost ter se povežejo s skupnostjo.

Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar je prejelo izjemno pozitivna mnenja na platformi Google My Business, s skupno oceno 5/5. To priča o visoki kakovosti njihovih storitev in zadovoljstvu obiskovalcev.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in želi doživeti lokalno kulturo na edinstven način, je obisk Kulturnega društva Mopz Srečko Kumar odlična izbira. Priporočamo, da obiskovalec obišče njihovo spletno stran in se pozanima o prihajajočih dogodkih ter se udeleži enega izmed kulturnih doživetij, ki jih ponujajo.

Mnenja o Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar

Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar - Kojsko
Dimitrij Rijavec
5/5

Super!!

Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar - Kojsko
Alessandro Sluga
5/5

Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar - Kojsko
Vera Kanalec
5/5

Kulturno društvo Mopz Srečko Kumar - Kojsko
Bruno Simcic
5/5

Go up