Knjižnica Dovje-Mojstrana - Mojstrana

Naslov: Savska cesta 1, 4281 Mojstrana, Slovenija.
Telefon: 45834213.
Spletna stran: knjiznica-jesenice.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Dovje-Mojstrana

Knjižnica Dovje-Mojstrana je čudovita knjižnica, ki se nahaja na Savski cesti 1, 4281 Mojstrana, Slovenija. Svoje obiskovalce navdušuje s prijazno in strokovno ekipo, ki skrbi za pestro ponudbo knjig in drugih gradiv.

Telefonska številka za kontakt je 45834213, kar omogoča enostaven dostop do informacij o delovnem času, dogodkih in storitvah knjižnice.

Na njihovi spletni strani knjiznica-jesenice.si lahko obiskovalci najdejo vse potrebne informacije o knjižnici, njenih storitvah in aktualnih dogodkih.

Knjižnica je specializirana za ponudbo knjig in gradiv za vse generacije, kar jo naredi privlačno destinacijo za ljubitelje branja in učenja.

Med drugimi zanimivimi informacijami o knjižnici so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja obiskovalcev na Google My Business so izjemno pozitivna, saj knjižnica dosega visoko povprečno oceno 5/5. To kaže na visoko kakovost storitev in zadovoljstvo uporabnikov.

Za vse ljubitelje knjig in tiste, ki iščejo prostor za učenje in raziskovanje, je Knjižnica Dovje-Mojstrana odlična izbira. Priporočamo, da obiskovalci stopijo v stik preko njihove spletne strani in izkoristijo vse prednosti, ki jih ponuja ta čudovita knjižnica.

Mnenja o Knjižnica Dovje-Mojstrana

Knjižnica Dovje-Mojstrana - Mojstrana
Sammy
5/5

Knjižnica Dovje-Mojstrana - Mojstrana
Mojca Kunšič
5/5

Knjižnica Dovje-Mojstrana - Mojstrana
Mojca Kim
5/5

Go up