Slovenski planinski muzej - Mojstrana

Naslov: Triglavska cesta 49, 4281 Mojstrana, Slovenija.
Telefon: 83806730.
Spletna stran: planinskimuzej.si.
Specialitete: Muzej, Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Wi-Fi, Wi-Fi, Restavracija, Primerno za družine, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 806 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Slovenski planinski muzej

Slovenski planinski muzej je muzej, ki se nahaja na Triglavski cesti 49, 4281 Mojstrana, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefonsko številko 83806730 ali obiščete njihovo spletno stran planinskimuzej.si.

Specializirani so za muzej in turistično znamenitost, zato je to odličen kraj za ljubitelje planin. Poleg tega imajo tudi parkirišče, sanitarije in restavracijo. Posebej je treba omeniti, da je muzej primeren za družine in otroke ter je dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku. Ponujajo tudi brezplačen Wi-Fi, kar je vedno priročno.

Na Google My Business imajo 806 mnenj, ki povprečno ocenjujejo z visoko oceno 4.8/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s storitvami in doživetjem v muzeju. Obiskovalci pohvalijo predvsem prijazno osebje, zanimive eksponate in urejenost prostorov.

Za ljubitelje planin in kulturne dediščine je Slovenski planinski muzej odlična destinacija. Njegova lokacija v Mojstrani je idealna za obiskovalce, ki želijo raziskati Triglavski narodni park. Priporočamo, da se obrnete na njihovo spletno stran in si zagotovite vstopnico vnaprej, da si zagotovite mesto. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete zgodovino slovenskih planin in uživate v edinstvenem doživetju!

Mnenja o Slovenski planinski muzej

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Darko Rožič
5/5

Kljub slabemu vremenu je možno obiskati kraje,kjer ne dežuje,muzej planincev.V začetku smo si ogledali 20 min film,zelo zanimivo,nato pohajkovanje po muzeju,dobili smo kartice,iskali zaklade.Na vsaki točki si moral pravilno odgovoriti na vprašanja,nato si dobil žig,pet žigov,nagrada.Tudi najbolj zdolgočasnemu otroku je zanimivo,smo se prepričali,o kako je bil fant nezainteresiran,na koncu,smeh,veselje,lep zaključek dneva?

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Alojzij Ogrizek
5/5

Lepa razstava planinske opreme nekoč in danes, prikaz reševanja v gorah, zanimive poučne igre za otroke in odrasle. Prijazno osebje ! Vredno ogleda !

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Elizabeta Šinkovec
5/5

Zanimive razstave, prijeten ambient, poučna interaktivna pot. Zelo mi je všeč.

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Gregor Vidmar
5/5

Zgodovina slovenskega planinstva in gorništva. Interaktivni programi, delavnice.... priporočam obisk.

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Maya Naya
5/5

Zelo zanimiv muzej o zgodovini gorništva, super predstavitve, veliko fotografij, opreme, pripomočkov za planinarjenje od samih začetkov pa do današnjih dni. Priporočam ogled.

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Petra K
5/5

Zanimiv in interaktiven muzej. Primerno za odrasle in otroke.
Vstopnina za odrasle stane 9€ na osebo, na koncu izziva pa prejmete magnetek.
V sezoni je težko dobiti prosto parkirišče, je pa v bližini na voljo plačljiva opcija.

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Franci Jeraj
5/5

Zanimiva razstava zgodovina planinarjenja, skozi muzej poučna pot z nagrado na koncu, moderen muzej

Slovenski planinski muzej - Mojstrana
Neža Pahor
5/5

Zelo lep muzej. Ogledali smo si krajši film, nato pa se s kartico podali v lov za žige. Če zbereš vse virtualne žige, dobiš nagrado. V bivaku je urejena soba pobega.

Go up