Dom krajanov KS Godič - Stahovica

Naslov: Godič 73b, 1242 Stahovica, Slovenija.

Spletna stran: ksgodic.wordpress.com.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Dom krajanov KS Godič

Dom krajanov KS Godič Godič 73b, 1242 Stahovica, Slovenija

Dom krajanov KS Godič je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Godič 73b, 1242 Stahovica, Slovenija. Center ponuja številne kulturne dejavnosti in dogodke za lokalno skupnost. Poleg tega je na voljo tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do centra.

Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in dejavnostih. Center je znan po svoji pestri ponudbi kulturnih programov, ki privabljajo obiskovalce vseh starosti.

Trenutno ima Dom krajanov KS Godič 1 mnenje na Google My Business, s povprečno oceno 5/5. To priča o visoki kakovosti storitev in zadovoljstvu obiskovalcev.

Za vsakogar, ki išče kulturne dejavnosti v Stahovici, je Dom krajanov KS Godič odlična izbira. Ne glede na to ali ste domačin ali obiskovalec, v centru boste zagotovo našli nekaj zase. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o prihajajočih dogodkih ter dejavnostih. Ne zamudite priložnosti, da doživite kulturno bogastvo tega centra.

Za več informacij in vprašanja jih kontaktirajte preko njihove spletne strani in se prepričajte sami o vsem, kar vam lahko ponudijo.

Mnenja o Dom krajanov KS Godič

Dom krajanov KS Godič - Stahovica
Adnan Kadiric
5/5

Go up