Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec - Rogatec

Naslov: Ptujska cesta 30, 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 38183400.
Spletna stran: osrogatec.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec

Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec je osnovna šola v kraju Rogatec, Slovenija. Nahaja se na Ptujski cesti 30, 3252 Rogatec. Za več informacij jih lahko kontaktirate na številko 38183400 ali obiščete njihovo spletno stran.

Šola se specializira za osnovno šolstvo in ponuja kakovostno izobraževanje za otroke. Poleg tega, Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec zagotavlja parkirišče ter dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enakopraven dostop do ustanove.

Na Google My Business ima šola 2 mnenji, pri čemer je povprečno mnenje 4.5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in dobro delo šole pri izobraževanju otrok.

Za osebo, ki išče informacije o Vzgojno-Izobraževalnem zavodu osnovna šola Rogatec, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo podrobnejše informacije o programih, aktivnostih ter urniku šole. Prav tako je priporočljivo, da se osebno obrnejo na šolo preko telefona za morebitna dodatna vprašanja ali informacije.

Za vse, ki iščejo kakovostno osnovno šolstvo v Rogatcu, je Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi za več informacij ter morebitno vpis otroka.

Mnenja o Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec

Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec - Rogatec
petar kolar
5/5

Vzgojno-Izobraževalni zavod osnovna šola Rogatec - Rogatec
Helenca Kos
4/5

Go up