Društvo mladi Renče-Vogrsko - Volčja Draga

Naslov: Bukovica 43, 5293 Volčja Draga, Slovenija.
Telefon: 40758886.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Mladinski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 2/5.

Lokacija od Društvo mladi Renče-Vogrsko

Društvo mladi Renče-Vogrsko je mladinsko središče, ki se nahaja na naslovu Bukovica 43, 5293 Volčja Draga, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefonu 40758886 ali obiščete njihovo spletno stran na Facebooku.

Društvo mladi Renče-Vogrsko se ponaša s specialiteto v obliki mladinskega centra, kjer se mladi lahko udeležujejo različnih dejavnosti in dogodkov. Poleg tega ponujajo tudi parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku.

Ta organizacija ima 1 mnenje na Google My Business, s povprečno oceno 2/5. Kljub temu, da ima nekoliko nižjo oceno, je vredno omeniti, da lahko vsak posameznik svoje izkušnje doživi drugače in bi bilo koristno preveriti njihovo spletno stran ali jih kontaktirati za več informacij.

Za osebo, ki išče informacije o Društvu mladi Renče-Vogrsko, bi bilo priporočljivo, da obišče njihovo spletno stran in se pozanima o njihovem urniku, dejavnostih ter morebitnih dogodkih, ki jih organizirajo. Prav tako bi bilo koristno preveriti njihovo lokacijo in možnosti dostopa, če oseba potrebuje posebne pogoje ali storitve.

Zato toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o vseh možnostih, ki jih ponujajo mladinsko središče Društvo mladi Renče-Vogrsko. Morda boste našli priložnost za nova poznanstva, pridobivanje znanja ali preprosto prijetno preživljanje časa v njihovi družbi.

Mnenja o Društvo mladi Renče-Vogrsko

Društvo mladi Renče-Vogrsko - Volčja Draga
Timotej Kompara
2/5

eeeeeeeee

Go up