Dvorec Vogrsko - Volčja Draga

Naslov: Grad Vogrsko, Vogrsko 46, 5293 Volčja Draga, Slovenija.

Spletna stran: dvorecvogrsko.si.
Specialitete: Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 12 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Dvorec Vogrsko

Dvorec Vogrsko Grad Vogrsko, Vogrsko 46, 5293 Volčja Draga, Slovenija

Dvorec Vogrsko je zgodovinska znamenitost, ki se nahaja na naslovu Grad Vogrsko, Vogrsko 46, 5293 Volčja Draga, Slovenija. Ta prelepi grad je priljubljena turistična destinacija, ki privablja obiskovalce z vsega sveta. Spletna stran dvorecvogrsko.si nudi več informacij o zgodovini in posebnostih dvorca.

Dvorec Vogrsko je znan po svoji bogati zgodovini in kulturni dediščini, ter je idealen kraj za družinske izlete. Poleg tega je primerno tudi za otroke, saj ponuja različne aktivnosti in dogodivščine za mlade obiskovalce.

Mnenja o Dvorcu Vogrsko so zelo pozitivna, saj ima podjetje 12 ocen na Google My Business, s povprečno oceno 4.3/5. Obiskovalci pohvalijo gostoljubnost osebja, čudovito okolico in zanimive ekskurzije, ki jih ponuja dvorec.

Za osebo, ki išče informacije o Dvorcu Vogrsko, bi bilo priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko izve več o zgodovini in ponudbi dvorca. Poleg tega je priporočljivo, da se vnaprej dogovorite za ogled ali ekskurzijo, da boste lahko v celoti uživali v doživetju.

Zato, če iščete edinstveno izkušnjo v čarobnem okolju zgodovinskega dvorca, ne odlašajte in obiščite Dvorec Vogrsko. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami v čarobnost tega kraja.

Mnenja o Dvorec Vogrsko

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Roman Žižmond
5/5

Dvorec Vogrsko je nastal ob vznožju naselja Vogrsko leta 1524. Dvorec je bil večkrat prodan.V času 1.svetovne vojne so bili v njem avstro-ogrski vojaki, po njej pa so se vanj naselili italijanski vojaki. Dvorec je začel po vojni propadati saj ni nihče skrbel za njegovo vzdrževanje. Leta 1943 so nemški vojaki dvorec požgali. Leta 1996 je bi dvorec celovito obnovljen.

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Tomaž Tinta
4/5

dvorec primeren za poroke in slavja

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Milos Brecelj
5/5

prijazni ludje

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Vinko Cedilnik
1/5

Restavracija je zaprta.

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Peter Ukmar
4/5

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Maksi Bronn
4/5

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Peter Hozjan
3/5

Dvorec Vogrsko - Volčja Draga
Davorin Mrakič
5/5

Go up