Društvo Ročnih možnaristov in športnega streljanja Rogatec - Rogaška Slatina - Rogatec

Naslov: Trg 1, 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 31373628.

Specialitete: Strelski klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo Ročnih možnaristov in športnega streljanja Rogatec - Rogaška Slatina

Društvo Ročnih možnaristov in športnega streljanja Rogatec - Rogaška Slatina je specializirano društvo, ki se nahaja na naslovu Trg 1, 3252 Rogatec, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 31373628.

Glavna specialiteta tega društva je Strelski klub, ki ponuja raznolike možnosti vadbe in tekmovanj na področju športnega streljanja. Poleg tega, Društvo Ročnih možnaristov in športnega streljanja Rogatec - Rogaška Slatina ponuja tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Glede na informacije, ki jih je mogoče najti na spletu, to podjetje trenutno nima nobenih mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o športnem streljanju in želi pridobiti več izkušenj na tem področju, bi Društvo Ročnih možnaristov in športnega streljanja Rogatec - Rogaška Slatina lahko predstavljalo odlično izbiro. S svojimi specializiranimi storitvami in prijaznim osebjem, bi zagotovo nudili kvalitetno izkušnjo v svetu športnega streljanja.

Za vse dodatne informacije ali rezervacije obiska, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi. Morda boste našli prav tisto, kar iščete za izboljšanje svojih veščin v športnem streljanju!

Go up