Železniška postaja Rogatec - Rogatec

Naslov: 3252 Rogatec, Slovenija.

Specialitete: Tranzitna postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Toaleta.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Železniška postaja Rogatec

Železniška postaja Rogatec 3252 Rogatec, Slovenija

Železniška postaja Rogatec se nahaja na naslovu 3252 Rogatec, Slovenija. Ta železniška postaja je specializirana kot tranzitna postaja, kar pomeni, da je pomembna točka za potnike, ki potujejo skozi to območje. Poleg tega pa nudi tudi številne storitve in udobja za potnike, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter toaleta.

Železniška postaja Rogatec je prejela 5/5 povprečno mnenje na Google My Business, kar kaže na visoko zadovoljstvo uporabnikov s storitvami, ki jih ponuja. Kljub temu, da ima to podjetje samo eno mnenje, je to zagotovo pozitiven znak kakovosti.

Za osebo, ki išče informacije o Železniški postaji Rogatec, je pomembno vedeti, da je ta postaja primerna za tranzitne potnike ter da zagotavlja potrebne storitve in udobje med potovanjem. Poleg tega je njena lokacija v Rogatcu, Slovenija, kar je lahko pomembno za tiste, ki potujejo skozi to območje.

Za več informacij ali rezervacijo potovanja je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran in se obrniti na njihov urad. S tem boste lahko pridobili vse potrebne informacije in se prepričali o kakovosti njihovih storitev.

Za vse tiste, ki iščejo zanesljivo tranzitno postajo v Rogatcu, Slovenija, je Železniška postaja Rogatec odlična izbira. S svojimi storitvami, udobjem za potnike in visoko oceno uporabnikov je zagotovo vredno preveriti, če potrebujete prevoz skozi to območje. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter kontaktirajte njihov urad za rezervacije.

Mnenja o Železniška postaja Rogatec

Železniška postaja Rogatec - Rogatec
Vid Tudja
5/5

Go up