Društvo upokojencev Rogatec - Rogatec

Naslov: Steklarska ulica 10, 3252 Rogatec, Slovenija.

Spletna stran: obcina.rogatec.si.
Specialitete: Skupnost upokojencev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo upokojencev Rogatec

Društvo upokojencev Rogatec Steklarska ulica 10, 3252 Rogatec, Slovenija

Društvo upokojencev Rogatec se nahaja na Steklarski ulici 10, 3252 Rogatec, Slovenija. To društvo je specializirano za skupnost upokojencev in ponuja številne dejavnosti in programe za starejše. Poleg tega imajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku.

Oseba, ki išče informacije o društvu upokojencev Rogatec, lahko obišče njihovo spletno stran obcina.rogatec.si, kjer lahko najdejo več podrobnosti o njihovih storitvah in dejavnostih. Na Googlu My Business ima društvo trenutno 0 mnenj, zato je povprečna ocena 0/5.

Zaradi svoje lokacije v Rogatcu, je društvo upokojencev Rogatec odlična izbira za starejše, ki iščejo skupnost in aktivnosti, prilagojene njihovim potrebam. Njihova predanost skrbeti za dobrobit upokojencev je opazna v njihovem raznolikem programu dejavnosti in storitev.

Za vse, ki želijo izvedeti več o društvu upokojencev Rogatec, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo vse potrebne informacije in kontaktne podatke. Priporočamo, da se obrnete na njih preko njihove spletne strani in se pridružite njihovi skupnosti aktivnih upokojencev.

Go up