Knjigobežnica Muzej na prostem - Rogatec

Naslov: 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 38185780.
Spletna stran: knjiznica-rogaska-slatina.si.
Specialitete: Izobraževalno središče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjigobežnica Muzej na prostem

Knjigobežnica Muzej na prostem je edinstvena destinacija v Sloveniji, ki jo mora obiskati vsak ljubitelj knjig in zgodovine. Nahaja se v Rogatcu, na naslovu 3252 Rogatec, Slovenija. Telefon za kontakt je 38185780 in spletna stran podjetja je knjiznica-rogaska-slatina.si.

Knjigobežnica Muzej na prostem je znana po svojem izobraževalnem središču, kjer obiskovalci lahko spoznajo zgodovino knjig in knjižnic ter se naučijo o pomenu branja in pisanja skozi stoletja. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge zanimive informacije, kot so parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku.

Čeprav Knjigobežnica Muzej na prostem trenutno nima mnenj na Google My Business, je pomembno omeniti, da vsaka izkušnja obiska te destinacije lahko prinese novo in edinstveno perspektivo.

Z vsemi svojimi zanimivimi lastnostmi in izobraževalno usmerjenostjo, Knjigobežnica Muzej na prostem je idealna destinacija za vse tiste, ki si želijo razširiti svoje znanje o knjigah in zgodovini ter preživeti prijeten dan v lepi naravi.

Zato, če si želite doživeti nekaj edinstvenega in poučnega, obiščite Knjigobežnico Muzej na prostem in se prepričajte sami. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepustite svojemu radovednemu duhu.

Go up