Knjižnica Rogatec - Rogatec

Naslov: Strmolska ulica 6, 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 38190730.
Spletna stran: knjiznica-rogaska-slatina.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Rogatec

Knjižnica Rogatec je knjižnica specializirana za ponudbo knjig in drugih virov za bralce v Rogatcu. Nahaja se na Strmolska ulica 6, 3252 Rogatec, Slovenija, kar je odlična lokacija za vse, ki želijo imeti dostop do raznolikega gradiva.

Za več informacij jih lahko pokličete na telefon: 38190730 ali obiščete njihovo spletno stran: knjiznica-rogaska-slatina.si. Knjižnica ponuja različne storitve in gradivo za bralce vseh starosti.

Med njihovimi specialitetami so širok izbor knjig, revij in drugih virov za izobraževanje in zabavo. Poleg tega je knjižnica opremljena s parkiriščem in dostopom osebam na invalidskem vozičku, kar povečuje njeno dostopnost in prijaznost do vseh obiskovalcev.

Čeprav Knjižnica Rogatec še nima mnenj na Google My Business, je povprečno mnenje trenutno 0/5. Kljub temu je vredno obiskati to knjižnico in se prepričati o njihovi ponudbi ter storitvah.

Za vse, ki iščejo informacije o knjigah, želijo razširiti svoje znanje ali preprosto uživati v branju, je Knjižnica Rogatec odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi. Morda boste našli naslednjo knjigo, ki vas bo navdušila!

Go up