Planinsko društvo "Sloga" Rogatec - Rogatec

Naslov: Lerchingerjeva ulica 1, 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 51715579.
Spletna stran: pd-sloga.si.
Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Planinsko društvo "Sloga" Rogatec

Planinsko društvo "Sloga" Rogatec je organizacija, ki ponuja številne dejavnosti in storitve za ljubitelje planinarenja in narave. Nahaja se na Lerchingerjevi ulici 1, 3252 Rogatec, Slovenija, in je enostavno dostopna z avtomobilom ali javnim prevozom. Društvo ponuja različne dejavnosti, kot so organizirani pohodi, plezanje, orientacijski tečaji in še več.

Na njihovi spletni strani pd-sloga.si lahko najdete več informacij o njihovih dejavnostih, urniku in prihajajočih dogodkih. Poleg tega imajo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh ljubiteljev narave.

Planinsko društvo "Sloga" Rogatec je znan po svoji gostoljubnosti in prijaznem vzdušju. Sodeč po mnenjih uporabnikov na Google My Business, ki podjetju podeljujejo povprečno oceno 5/5, je jasno, da so njihove storitve visoko cenjene in priljubljene med obiskovalci.

Za vse, ki iščejo aktivno preživljanje časa v naravi, je Planinsko društvo "Sloga" Rogatec odlična izbira. Z bogato ponudbo dejavnosti in prijetnim vzdušjem bo obiskovalcem zagotovo nudilo nepozabno izkušnjo.

Zato, če si želite preživeti čas v naravi, spoznati nove ljudi in uživati v športnih aktivnostih, ne oklevajte in obiščite njihovo spletno stran pd-sloga.si za več informacij in možnost rezervacije. Planinsko društvo "Sloga" Rogatec vas pričakuje!

Mnenja o Planinsko društvo "Sloga" Rogatec

Planinsko društvo
Marko Kolar
5/5

Planinsko društvo
Đurđica Čuček
5/5

Planinsko društvo
Timi Oražem
5/5

Go up