Osrednja knjižnica Celje - Knjižnica Štore - Štore

Naslov: Udarniška ulica 3, 3220 Štore, Slovenija.
Telefon: 34261770.
Spletna stran: knjiznica-celje.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Osrednja knjižnica Celje - Knjižnica Štore

Osrednja knjižnica Celje - Knjižnica Štore je eden od kulturnih biserov v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Udarniška ulica 3, 3220 Štore. Ta knjižnica je prava oaza znanja in kulture v manjšem kraju, ki širi ljubezen do branja in učenja med obiskovalci.

Za vse informacije o njihovi ponudbi in dogodkih jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 34261770 ali obiščete njihovo spletno stran knjiznica-celje.si.

Knjižnica Štore je specializirana za knjižnično gradivo in ponuja širok izbor knjig za vse okuse in starosti. Poleg tega, knjižnica nudi tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, sanitarije ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Po mnenju uporabnikov, ki so delili svoje izkušnje na Google My Business, je Osrednja knjižnica Celje - Knjižnica Štore prejela odlično oceno 5/5. To priča o visoki kakovosti storitev in prijaznem okolju, ki ga ponuja knjižnica.

Za vse ljubitelje knjig in kulture je obisk Osrednje knjižnice Celje - Knjižnice Štore neprecenljiva izkušnja, ki bo obogatila njihovo življenje. Če iščete kraj, kjer se lahko sprostite ob branju knjig ali se udeležite kulturnih dogodkov, je ta knjižnica prava izbira za vas. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter za prijazno in strokovno pomoč.

Ne zamudite priložnosti, kontaktirajte jih zdaj preko njihove spletne strani!

Mnenja o Osrednja knjižnica Celje - Knjižnica Štore

Osrednja knjižnica Celje - Knjižnica Štore - Štore
Ajla Smajlović
5/5

Go up