Kulturni dom Štore - Štore

Naslov: 3220 Štore, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 64 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Kulturni dom Štore

Kulturni dom Štore 3220 Štore, Slovenija

Kulturni dom Štore je priljubljena kulturna ustanova v Sloveniji, locirana na naslovu 3220 Štore. Ta kulturni center je znan po svoji pestri ponudbi dogodkov in aktivnosti za lokalno skupnost ter obiskovalce od drugod. Poleg tega, ponuja tudi številne storitve in možnosti za udobno doživetje obiskovalcev.

Med specialitetami Kulturnega doma Štore so različni kulturni dogodki, predstave, koncerti in razstave, ki bogatijo kulturno življenje v regiji. Poleg tega, ustanova ponuja tudi različne programe izobraževanja in ustvarjanja za vse generacije.

Drugi zanimivi informaciji o Kulturnem domu Štore vključujejo parkirišče, ki je na voljo obiskovalcem, dostop osebam na invalidskem vozičku ter vhod, prilagojen za osebe na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost k vključujočemu in prijaznemu okolju za vse obiskovalce.

Na platformi Google My Business ima Kulturni dom Štore 64 mnenj, s povprečno oceno 4.4/5. To kaže na visoko stopnjo zadovoljstva obiskovalcev in kakovostne storitve, ki jih ponuja ustanova.

Za vse, ki iščejo kulturne dogodke, izobraževalne programe ali zgolj želijo doživeti bogato kulturno izkušnjo, je Kulturni dom Štore odlična izbira. Njihova raznolika ponudba in prijazno okolje zagotavljata nepozabno doživetje za vse obiskovalce.

Zato, če iščete kulturne dogodke ali želite izvedeti več o ponudbi Kulturnega doma Štore, vam priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi. Ne zamudite priložnosti doživeti kulturno bogastvo, ki ga ponuja ta izjemna kulturna ustanova.

Mnenja o Kulturni dom Štore

Kulturni dom Štore - Štore
Zvonko Korošec
5/5

Prikupna zamisel, skupaj okrasimo Novoletno jelko, z dobrimi nameni in željami za vse in vsakogar.

Kulturni dom Štore - Štore
Marjan Kačičnik
5/5

Stari kulturni dom ampak čudovito obnovljen.

Kulturni dom Štore - Štore
Stanislav Žlof
5/5

Prostor za večje prireditve in tudi izobraževalne delavnice... ?

Kulturni dom Štore - Štore
Domen Kolšek
4/5

Lepo urejena dvorana, zanimive prireditve dokaj redno na programu

Kulturni dom Štore - Štore
Anton Rebevsek
4/5

Za duhovno razvajanje in glasbene užitke.

Kulturni dom Štore - Štore
Jurij Avsenak
5/5

Obnovljen, prijetno vzdušje...

Kulturni dom Štore - Štore
Darinka zidanik
4/5

Urejeno in veliko prostora lepo

Kulturni dom Štore - Štore
Barbara Kregar
5/5

Dober prostor za prireditve....

Go up