Občina Trnovska vas - Trnovska vas

Naslov: Trnovska vas 42, Trnovska vas 42, 2254 Trnovska vas, Slovenija.
Telefon: 27579510.
Spletna stran: trnovska-vas.si.
Specialitete: Občinski urad, Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Občina Trnovska vas

Občina Trnovska vas je majhna lokalna skupnost, ki se nahaja na naslovu Trnovska vas 42, 2254 Trnovska vas, Slovenija. Njihova kontaktna številka je Telefon: 27579510. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran: trnovska-vas.si.

Občina Trnovska vas se ponaša z različnimi specialitetami, kot so Občinski urad in Gasilska postaja. Poleg tega nudijo tudi nekaj dodatnih storitev, kot so Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Glede na informacije na Google My Business, Občina Trnovska vas trenutno nima nobenih mnenj, zato je povprečno mnenje: 0/5. Kljub temu, je vredno raziskati njihove storitve in se pozanimati o njihovi ponudbi.

Za osebo, ki išče informacije o Občini Trnovska vas, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer bodo našli podrobnejše informacije o njihovih storitvah, lokaciji in kontaktih. Če vas zanima lokalna skupnost in želite izvedeti več o njihovem delovanju, ne oklevajte in obiščite njihovo spletno stran za več podrobnosti.

Zaključna priporočila: Če vas zanima delovanje Občine Trnovska vas in želite izvedeti več o njihovih storitvah ter dejavnostih, obiščite njihovo spletno stran in se povežite z njimi preko navedenih kontaktov. Ne bo vam žal!

Go up