Pokopališče Trnovska vas - Trnovska vas

Naslov: Biš 5a, 2254 Trnovska vas, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Trnovska vas

Pokopališče Trnovska vas se nahaja na naslovu Biš 5a, 2254 Trnovska vas, Slovenija. To pokopališče je specializirano za pokopavanje in vse povezano s tem, zato velja za eno izmed najbolj specializiranih lokacij v regiji.

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar zagotavlja udobje in enostaven dostop za vse obiskovalce.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business, kar kaže na to, da je relativno novo na trgu in še ni pridobilo veliko povratnih informacij.

Povprečno mnenje: 0/5. Kljub pomanjkanju mnenj, je pomembno opozoriti, da je to le začetna točka in da lahko izkušnje drugih obiskovalcev bistveno izboljšajo to oceno.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Trnovska vas, je to odlična izbira zaradi svoje specializacije in prijaznosti do vseh obiskovalcev, ne glede na njihove potrebe. Lokacija je enostavno dostopna in zagotavlja udobno okolje za obiskovalce v težkih trenutkih.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja, priporočamo obisk njihove spletne strani in kontaktiranje preko le-te. Ne odlašajte, če potrebujete strokovno pomoč in podporo v času žalovanja.

Go up