Javni vzgojno izobraževalni zavod osnovna šola Destrnik - Trnovska vas - Trnovska vas

Naslov: Trnovska vas 38, 2254 Trnovska vas, Slovenija.
Telefon: 27570711.

Specialitete: Šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Javni vzgojno izobraževalni zavod osnovna šola Destrnik - Trnovska vas

Javni vzgojno izobraževalni zavod osnovna šola Destrnik - Trnovska vas se nahaja na naslovu Trnovska vas 38, 2254 Trnovska vas, Slovenija. Telefon za kontakt je 27570711.

Šola je specializirana za izobraževanje otrok na osnovni ravni. Nudi kakovostno izobraževanje in vzgojo ter spodbuja celostni razvoj otrok. Poleg tega šola ponuja različne dodatne dejavnosti in programe, ki bogatijo učno izkušnjo učencev.

Med posebnostmi šole je tudi dostopno parkirišče in prilagojen dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enakopraven dostop do izobraževanja.

Po pregledu na platformi Google My Business, lahko povemo, da Javni vzgojno izobraževalni zavod osnovna šola Destrnik - Trnovska vas trenutno še nima nobenih mnenj, zato je njihovo povprečno mnenje 0/5.

Če iščete kakovostno šolsko izobraževanje za vašega otroka, je Javni vzgojno izobraževalni zavod osnovna šola Destrnik - Trnovska vas odlična izbira. Njihov poudarek na celostnem razvoju otrok ter dodatne dejavnosti omogočajo bogato učno izkušnjo in kvalitetno vzgojo.

Za več informacij in za prijavo otroka na šolo, obiščite njihovo uradno spletno stran, kjer lahko najdete dodatne informacije o programu šole, dejavnostih in kontaktne podatke. Ne odlašajte, zagotovite svojemu otroku odlično izobraževanje že danes!

Go up