Vrtec Rogatec - Rogatec

Naslov: Ptujska cesta 30, 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 38183472.
Spletna stran: vrtecrogatec.splet.arnes.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Rogatec

Vrtec Rogatec se nahaja na Ptujski cesti 30, 3252 Rogatec, Slovenija. Ta vrtec ponuja specializirane storitve za otroke ter je znan po kakovostni skrbi in pedagoškem delu.

Za več informacij lahko pokličete na Telefon: 38183472 ali obiščete njihovo spletno stran: vrtecrogatec.splet.arnes.si.

Med njihovimi specialitetami je izpostavljen ravno vrtec, ki je osrednja dejavnost tega centra za otroke.

Vrtec Rogatec se ponaša s parkiriščem ter je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vhod v vrtec je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča lažjo dostopnost za vse uporabnike.

Po podatkih iz Google My Business, ta podjetje trenutno nima nobenih mnenj, zato je povprečno mnenje: 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o vrtcu in skrbi za svojega otroka, je Vrtec Rogatec odlična izbira. Njihova lokacija na Ptujski cesti 30 omogoča enostaven dostop, medtem ko njihove specializirane storitve za otroke zagotavljajo kakovostno in varno okolje za razvoj najmlajših. Z dodatnimi storitvami, kot so prilagojeni vhodi in parkirišče, je vrtec prijazen do vseh uporabnikov.

Za več informacij in vpogled v njihovo ponudbo priporočamo obisk njihove spletne strani in morebiten kontakt preko le-te. Ne odlašajte in vzpostavite stik še danes!

Go up