Rokodelski center Rogatec - Rogatec

Naslov: Pot k ribniku 3, 3252 Rogatec, Slovenija.
Telefon: 38107222.
Spletna stran: rogatec.si.
Specialitete: Ohranjanje dediščine.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Rokodelski center Rogatec

Rokodelski center Rogatec se nahaja na naslovu Pot k ribniku 3, 3252 Rogatec, Slovenija. Ta center je specializiran za ohranjanje dediščine in ponuja številne možnosti za odkrivanje tradicionalnih rokodelskih veščin. Če želite stopiti v stik z njimi, jih lahko pokličete na Telefon: 38107222 ali obiščete njihovo spletno stran Spletna stran: rogatec.si.

Med njihovimi specialitetami je ohranjanje dediščine, kar omogoča obiskovalcem, da spoznajo in se naučijo tradicionalnih obrti. Poleg tega center ponuja parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar zagotavlja vsem obiskovalcem udobno in prijazno izkušnjo. Za družine z otroki je prav tako primerno mesto za obisk in raziskovanje.

Če vas zanima, kakšne so izkušnje drugih obiskovalcev, lahko preverite mnenja na Google My Business. Na žalost, Ta podjetje ima 0 mnenj, vendar to ne pomeni, da ni vredno obiska. Povprečno mnenje znaša 0/5.

Z vsemi temi informacijami, bi Rokodelski center Rogatec bil odlična izbira za vse ljubitelje tradicionalnih obrti in kulture. Če iščete edinstveno doživetje ali želite izvedeti več o dediščini tega območja, je obisk tega centra odlična priložnost. Ne odlašajte in obiskanite njihovo spletno stran za več informacij ter rezervacije!

Go up