Nogometno igrišče Rogatec - Rogatec

Naslov: 3252 Rogatec, Slovenija.

Specialitete: Nogometno igrišče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Nogometno igrišče Rogatec

Nogometno igrišče Rogatec 3252 Rogatec, Slovenija

Nogometno igrišče Rogatec se nahaja na naslovu 3252 Rogatec, Slovenija. To je priljubljeno nogometno igrišče, ki ponuja vrhunsko izkušnjo igre. Njihove specialitete so povezane z nogometom, zato je to idealno mesto za ljubitelje tega športa.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Nogometnem igrišču Rogatec so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku. To kaže, da je objekt prijazen do vseh obiskovalcev, ne glede na njihove potrebe.

Na Google My Business ima Nogometno igrišče Rogatec 2 mnenji. Povprečna ocena je 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank z njihovo storitvijo in izkušnjo.

Če iščete odlično lokacijo za igro nogometa ali pa preprosto želite uživati v športu, je Nogometno igrišče Rogatec odlična izbira. Njihova prijaznost do vseh obiskovalcev ter visoka ocena zadovoljstva strank kažeta na kakovost in skrb za dobro počutje vsakega gosta.

Za več informacij ali rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami, zakaj je Nogometno igrišče Rogatec priljubljena destinacija za športne navdušence.

Mnenja o Nogometno igrišče Rogatec

Nogometno igrišče Rogatec - Rogatec
dragica franci
5/5

Nogometno igrišče Rogatec - Rogatec
Bojan Zupan
5/5

Go up