Občina Šalovci - Šalovci

Naslov: Šalovci 162, 9204 Šalovci, Slovenija.
Telefon: 25598050.
Spletna stran: salovci.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Občina Šalovci

Občina Šalovci je majhna občina v Sloveniji, s sedežem na naslovu Šalovci 162, 9204 Šalovci. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 25598050 ali obiščete njihovo spletno stran salovci.si. Njihova specialiteta je občinski urad, kjer vam lahko pomagajo pri različnih zadevah.

Občina Šalovci se nahaja v mirnem okolju, obdana z naravo in zelenimi površinami. Ponuja tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega je vhod prav tako prilagojen osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vse obiskovalce.

Na Google My Business ima Občina Šalovci 1 mnenje, ki je ocenjeno z odlično oceno 5/5. To priča o njihovi kakovostni storitvi in zadovoljstvu strank, ki so že stopile v stik z njimi.

Za osebo, ki išče informacije o Občini Šalovci, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo vse potrebne informacije o njihovih storitvah, delovnem času ter kontaktne podatke. S svojo prijaznostjo in strokovnostjo bodo poskrbeli, da boste hitro in enostavno prišli do želenih informacij.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Občina Šalovci je vedno pripravljena pomagati in prisluhniti vašim potrebam. Ne odlašajte in jih kontaktirajte še danes!

Mnenja o Občina Šalovci

Občina Šalovci - Šalovci
Željko Ban
5/5

Go up