Pokopališče Šalovci - Šalovci

Naslov: 9204 Šalovci, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Pokopališče Šalovci

Pokopališče Šalovci 9204 Šalovci, Slovenija

Pokopališče Šalovci se nahaja v idilični vasici Šalovci, v Sloveniji. To pokopališče je znano po svojih specialitetah, saj ponuja pokopališke storitve vrhunske kakovosti. Naslov tega kraja je 9204 Šalovci, Slovenija. Poleg tega je parkirišče na voljo za obiskovalce, prav tako pa je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku.

Pokopališče Šalovci je opremljeno z vsemi potrebnimi storitvami, ki zagotavljajo primerno in dostojanstveno pokopališko izkušnjo. Vhod je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju in skrbi za vse svoje obiskovalce.

Ocene tega pokopališča so izjemno pozitivne, saj ima na Google My Business kar 1 mnenje uporabnikov, ki so pohvalili njihovo strokovnost in prijaznost. Povprečno mnenje je 5/5, kar priča o visoki kakovosti storitev, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Šalovci, bi bil ta kraj odlična izbira za dostojanstveno slovo od svojih najdražjih. S svojo mirno lokacijo in kakovostnimi storitvami je idealen kraj za zadnji poklon in spomin na preminule.

Zato, če iščete pokopališče, ki bo poskrbelo za vse vaše potrebe in pričakovanja, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi za več informacij. Ne odlašajte in se prepričajte sami o njihovi vrhunski storitvi.

Mnenja o Pokopališče Šalovci

Pokopališče Šalovci - Šalovci
Renato Dibelcar
5/5

Pokopališče je vedno urejeno. Redno pokošeno, živa meja urejena. Okolica čista in pometena.

Go up