Evangeličansko pokopališče Šalovci - Šalovci

Naslov: Šalovci 45a, 9204 Šalovci, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Evangeličansko pokopališče Šalovci

Evangeličansko pokopališče Šalovci Šalovci 45a, 9204 Šalovci, Slovenija

Evangeličansko pokopališče Šalovci je eno izmed pokopališč v Sloveniji, natančneje v kraju Šalovci. Nahaja se na naslovu Šalovci 45a, 9204 Šalovci, Slovenija. To pokopališče je specializirano za pokopavanje in je znano po svoji strokovnosti in spoštljivem odnosu do svojih strank.

Med njegove specialitete spadajo storitve pokopališča, ki so izvedene s posebno pozornostjo do vsakega posameznika in njegovega dostojanstva. Poleg tega ima Evangeličansko pokopališče Šalovci tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Če iščete informacije o tem pokopališču, lahko obiščete njihovo spletno stran ali jih kontaktirate preko telefona. Trenutno ni mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5. Kljub temu pa se lahko zanesete na njihovo strokovnost in posluh za stranke.

Za osebo, ki išče informacije o Evangeličanskem pokopališču Šalovci, je pomembno vedeti, da gre za urejeno in spoštljivo pokopališče, ki nudi različne storitve v skladu s potrebami svojih strank. Lokacija je enostavno dostopna, kar olajša obisk svojcev in prijateljev pokojnikov.

Zaključek: Če potrebujete storitve pokopališča v Šalovcih, priporočamo, da obiščete spletno stran Evangeličanskega pokopališča Šalovci in se pozanimate o njihovi ponudbi. Njihova strokovnost in spoštljiv odnos do strank bosta zagotovo prispevala k dostojnemu slovesu vaših bližnjih.

Go up