Grad Rogatec - Rogatec

Naslov: 46°13'50.7"N 15°42'03., 4, Slovenija.

Specialitete: Grad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 8 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Grad Rogatec

Grad Rogatec 46°13'50.7

Grad Rogatec je čudovit grad lociran v Sloveniji, natančneje na naslovu 46°13'50.7"N 15°42'03., 4. Grad je znan po svojih specialitetah, ki vključujejo različne dogodke in dejavnosti. Poleg tega ponuja tudi možnosti za parkiranje, dostop osebam na invalidskem vozičku ter je primeren tudi za otroke.

Grad Rogatec je priljubljena turistična destinacija, saj je njegova lokacija idealna za tiste, ki si želijo odkriti bogato zgodovino in kulturno dediščino Slovenije. Z zanimivimi informacijami in raznolikimi dejavnostmi, kot so ogledi gradu, prireditve in degustacije, bo zagotovo navdušil vsakega obiskovalca.

Mnenja o Gradu Rogatec so zelo pozitivna, saj ima kar 8 ocen na Google My Business, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev. Povprečna ocena znaša 5/5, kar priča o kakovosti storitev in doživetij, ki jih ponuja ta čudovit grad.

Za vse, ki iščejo izjemno doživetje in raziskovanje zgodovine, kulture ter kulinarike Slovenije, je Grad Rogatec idealna destinacija. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o različnih aktivnostih ter dogodkih, ki jih ponujajo. Ne odlašajte in doživite nepozabno doživetje v Gradu Rogatec!

Mnenja o Grad Rogatec

Grad Rogatec - Rogatec
tomi vrecar
5/5

Zelo lep kraj

Grad Rogatec - Rogatec
Vid Tudja
5/5

Lepi razgled

Grad Rogatec - Rogatec
Željko Sirk
5/5

Ruins of the 12th c. castle under archeological excavation. Conservation works on the gate tower along with the outer wall and the core with the remnants of the keep. Temporary hardly accessable for visitors. Suggesstion: wait with visit for a while - year or two.

Grad Rogatec - Rogatec
Dani N
5/5

Grad Rogatec - Rogatec
Željko Sirk
5/5

Grad Rogatec - Rogatec
Mile Pesic
5/5

Grad Rogatec - Rogatec
Thomas Kleine
5/5

Grad Rogatec - Rogatec
Luka Čančala
5/5

Go up