Kulturno umetniško društvo Kokrica - Kranj

Naslov: Cesta na Brdo 30, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 41360740.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Kulturno umetniško društvo Kokrica

Kulturno umetniško društvo Kokrica je kulturno središče v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Cesta na Brdo 30, 4000 Kranj. Lahko jih kontaktirate preko telefona na številko 41360740. Društvo nudi raznovrstno kulturno ponudbo, s poudarkom na umetnosti in kulturi.

Specialitete društva vključujejo različne kulturne dogodke in aktivnosti, ki jih organizirajo v svojem kulturnem centru. Poleg tega ponujajo tudi prostor za različne umetniške dejavnosti in delavnice.

Druge zanimive informacije vključujejo možnost parkiranja ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem enostaven in prijeten obisk društva.

Mnenja uporabnikov na Google My Business kažejo, da društvo Kokrica uživa visoko oceno, saj ima 4.8 od 5 točk. To priča o kakovostni in zanimivi ponudbi, ki jo nudijo svojim obiskovalcem.

Za osebo, ki išče kulturno izkušnjo v Kranju, je Kulturno umetniško društvo Kokrica odlična izbira. Njihova lokacija na Cesti na Brdo 30 omogoča enostaven dostop, medtem ko raznolika ponudba kulturnih dogodkov in dejavnosti zagotavlja nepozabno izkušnjo.

Za vse, ki si želijo doživeti bogato kulturno ponudbo in umetniške dogodke v prijetnem okolju, je Kulturno umetniško društvo Kokrica prava izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim programom ter dejavnostmi, ki jih ponujajo.

Mnenja o Kulturno umetniško društvo Kokrica

Kulturno umetniško društvo Kokrica - Kranj
Rajko Korent
4/5

Kulturno umetniško društvo Kokrica - Kranj
Pavo Slipčević
5/5

Kulturno umetniško društvo Kokrica - Kranj
Matevž Ličen
5/5

Kulturno umetniško društvo Kokrica - Kranj
Blaž Keršič
5/5

Go up