Center kulturnih dejavnosti Kranj - Kranj

Naslov: Cankarjeva ulica 2, 4000 Kranj, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Center kulturnih dejavnosti Kranj

Center kulturnih dejavnosti Kranj Cankarjeva ulica 2, 4000 Kranj, Slovenija

Center kulturnih dejavnosti Kranj se nahaja na Naslov: Cankarjeva ulica 2, 4000 Kranj, Slovenija. Ta kulturni center je znan po svoji pestri ponudbi kulturnih dogodkov in aktivnosti za obiskovalce vseh starosti. Njihova specialiteta je promocija umetnosti in kulture skozi različne prireditve, predstave in razstave.

Obiskovalcem nudijo tudi številne storitve, ki vključujejo Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku ter Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost zagotavljanju vključujočega okolja za vse obiskovalce.

Center kulturnih dejavnosti Kranj je prejel 2 mnenji na Google My Business, s povprečno oceno 5/5. To jasno kaže na visoko stopnjo zadovoljstva obiskovalcev in kakovost njihovih storitev.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in aktivnosti v Kranju, je Center kulturnih dejavnosti Kranj odlična izbira. Njihova lokacija v samem središču mesta omogoča enostaven dostop in prijetno doživetje kulturnih dogodkov.

Za več informacij o njihovi ponudbi in prihajajočih dogodkih, obiskovalcem toplo priporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran in se seznanijo z aktualnim programom. Ne zamudite priložnosti, da doživite bogato kulturno izkušnjo v Center kulturnih dejavnosti Kranj!

Mnenja o Center kulturnih dejavnosti Kranj

Center kulturnih dejavnosti Kranj - Kranj
petra polak
5/5

Center kulturnih dejavnosti Kranj - Kranj
Erik Gortnar
5/5

Go up