Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana

Naslov: Tržaška c. 47a, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 13085700.
Spletna stran: mklj.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 59 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Knjižnica Prežihov Voranc

Knjižnica Prežihov Voranc se nahaja na naslovu Tržaška c. 47a, 1000 Ljubljana, Slovenija. Svoje storitve lahko dosežete tudi preko telefonske številke 13085700. Več informacij o knjižnici najdete na njihovi spletni strani.

Knjižnica Prežihov Voranc je javna knjižnica, ki ponuja širok izbor knjig in drugih gradiv za vse generacije. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop za vse obiskovalce.

Ta knjižnica je prejela 59 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 4.6/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s storitvami in ponudbo knjižnice.

Če iščete kraj, kjer lahko najdete bogat izbor knjig in gradiva, hkrati pa cenite enostaven dostop in prijazno okolje, je Knjižnica Prežihov Voranc prava izbira za vas. Ne zamudite priložnosti, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate o vseh njihovih storitvah in dogodkih.

Na vašo pozornost: Ne odlašajte s stikom preko njihove spletne strani in izkoristite vse, kar vam Knjižnica Prežihov Voranc lahko ponudi. Ne samo knjige, ampak tudi prijetno okolje in prijazno osebje vas čakajo!

Mnenja o Knjižnica Prežihov Voranc

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Mateja Pertot
5/5

Knjižnica je dobro založena z novimi izdajami knjig v slovenščini in angleščini. Osebje prijazno in pomoč njihova izredna.

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Anže Koren
5/5

Ena izmed simpl knjižnic v ljubljani kjer imajo dosti izbire. Pa še lah vrneš knjige iz drugih knjižnc pa sami pošlejo tja al pa če rabš kšno knjigo pa ti jo pošlejo sm.

They are one of the best library ?. Recommend to join and borrow books or whatever you want. You can even send from other libraries (like from Knjižnica Otona župančiča) and take it here.

They answering on the phone everytime you call for any information you need?

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Nina K
1/5

''Pravna oseba, ki zahteva opravljanje PCT pogoja, preverjeno opravlja delo na črno, saj zahtevanega pogoja oziroma zdravilske dejavnosti nima uradno vpisane v register svojih dejavnosti.''
Gospod varnostnik, jaz se na vasem mestu ne bi delala tako pogumnega, enako vi draga knjiznicarka.

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Andrea - ND81
5/5

Izvrstno založena splošna knjižnica - z domačimi kot tudi z nekaterimi priljubljenimi angleškimi izdajami.

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
petra skušek
4/5

Majhna, urejena knjižnica v lepi zgradbi, spredaj so parkirišča za kolesa. Dolg delovni čas v primerjavi z ostalimi manjšimi knjižnicami, prijazne knjižničarke.

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Jernej Kopitar
5/5

Prijazni. Strokovni. Odlična izbira kakovostnih knjig. Za vsakogar se nekaj najde.

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Elvira Jankovic
5/5

Dober delovni čas velika izbira
pester dodatni program

Knjižnica Prežihov Voranc - Ljubljana
Aksinja Kermauner
5/5

Moja najljubša knjižnica!

Go up