Dvorana prve slovenske vlade - Ajdovščina

: Trg 1. slovenske Vlade 1,, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: dvorana-psv.ajdovscina.si.

: Umetniška dvorana.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.

: 4.4/5.

Dvorana prve slovenske vlade

Dvorana prve slovenske vlade Trg 1. slovenske Vlade 1,, 5270 Ajdovščina, Slovenija

Dvorana prve slovenske vlade je umetniška dvorana, ki se nahaja na naslovu Trg 1. slovenske Vlade 1, 5270 Ajdovščina, Slovenija. Ta priljubljena lokacija ponuja raznolik umetniški program, primerno za vse generacije.

Dvorana prve slovenske vlade je znana po svoji pestri ponudbi dogodkov, ki vključujejo razstave, koncerte, gledališke predstave in druge kulturne prireditve. Obiskovalcem omogoča vpogled v bogato kulturno dediščino Slovenije in širše regije.

Med glavnimi specialnostmi dvorane so umetniški dogodki, ki privabljajo ljubitelje umetnosti iz vseh koncev države. Poleg tega ponuja tudi udobno restavracijo, primerno tako za otroke kot odrasle.

Lokacija dvorane prve slovenske vlade je še posebej primerna za obiskovalce, saj ponuja parkirišče ter dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za enostaven dostop za vse obiskovalce.

Če iščete kulturno doživetje v čudovitem okolju Ajdovščine, je Dvorana prve slovenske vlade odlična destinacija za obisk. Z oceno povprečja mnenj 4.4/5, je to priljubljena lokacija med obiskovalci, ki cenijo kulturne dogodke v prijetnem okolju.

Za več informacij o prihajajočih dogodkih in rezervacijah obiskovalcem priporočamo obisk spletne strani dvorana-psv.ajdovscina.si. Ne zamudite priložnosti, da doživite kulturno bogastvo Dvorane prve slovenske vlade v Ajdovščini!

Go up