Turistično društvo Zgornja Kungota - Zgornja Kungota

Naslov: Plintovec 1, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija.

Specialitete: Turistično informacijski center.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Turistično društvo Zgornja Kungota

Turistično društvo Zgornja Kungota Plintovec 1, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija

Turistično društvo Zgornja Kungota je organizacija, ki se nahaja na naslovu Plintovec 1, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija. Njihova specialiteta je Turistično informacijski center, kjer lahko obiskovalci dobijo vse potrebne informacije o turističnih atrakcijah, dogodkih in možnostih za aktivnosti v okolici.

To podjetje trenutno nima nobenega mnenja na Google My Business, zato je povprečna ocena 0/5. Kljub temu pa je vredno raziskati, kaj vse ponuja Turistično društvo Zgornja Kungota.

Zgornja Kungota je čudovita vasica v Sloveniji, obdana z naravo in vinogradi. Turistično društvo je odlično izhodišče za raziskovanje te regije, saj vam lahko pomagajo pri načrtovanju izletov, degustacijah vin in obiskih lokalnih znamenitosti.

Če iščete informacije o turističnih atrakcijah, kulturnih dogodkih ali želite preprosto odkriti skrite kotičke te čudovite pokrajine, se obrnite na Turistično društvo Zgornja Kungota. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami, kako vam lahko pomagajo na vašem potovanju po Zgornji Kungoti.

Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran še danes!

Go up