Kulturno društvo Kungota - Kidričevo

Naslov: Kungota pri Ptuju 75, 2325 Kidričevo, Slovenija.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Kungota

Kulturno društvo Kungota Kungota pri Ptuju 75, 2325 Kidričevo, Slovenija

Kulturno društvo Kungota je lokalno kulturno društvo, ki se nahaja na naslovu Kungota pri Ptuju 75, 2325 Kidričevo, Slovenija. To društvo je znano po svoji predanosti ohranjanju in promociji kulturne dediščine ter ustvarjanju kulturnih dogodkov v skupnosti. Med njihove specialitete spadajo različni kulturni programi, predstave, koncerti in druge umetniške dejavnosti.

Med druge zanimive informacije o Kulturnem društvu Kungota je dejstvo, da imajo na voljo parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh obiskovalcev v svoje dejavnosti.

Na žalost, glede na informacije na Google My Business, je Kulturno društvo Kungota trenutno brez mnenj, kar pomeni, da še ni prejelo povratnih informacij od obiskovalcev. Kljub temu, je pomembno, da se podpre lokalne kulturne organizacije, saj so ključnega pomena za ohranjanje bogate kulturne dediščine regije.

Ob upoštevanju vseh teh dejstev, bi bilo koristno, da se zainteresirane osebe obrnejo na Kulturno društvo Kungota preko njihove spletne strani, kjer lahko najdejo več informacij o njihovih dejavnostih, prihajajočih dogodkih in možnostih sodelovanja. To je odlična priložnost, da se povežete z lokalno skupnostjo in podprete kulturne projekte v vaši regiji.

Zaradi svoje predanosti kulturni dediščini in ustvarjanju umetniških dogodkov, je Kulturno društvo Kungota odlična izbira za vse, ki si želijo izkusiti lokalno kulturo in umetnost. Ne odlašajte, obiščite njihovo spletno stran in se povežite z njimi za več informacij in sodelovanje. Podprite lokalno skupnost in uživajte v kulturnih doživetjih, ki jih ponuja Kulturno društvo Kungota!

Go up