VINO GAUBE - Zgornja Kungota

Naslov: Špičnik 17, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija.
Telefon: 51617988.
Spletna stran: vino-gaube.si.
Specialitete: Vinska klet.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Ima bar, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 93 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od VINO GAUBE

Vino Gaube je priljubljena vinska klet, ki se nahaja na naslovu Špičnik 17, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija. S telefonsko številko 51617988 in spletno stranjo vino-gaube.si. Njihova glavna specialiteta je seveda vino, ki ga pridelujejo s strastjo in tradicijo.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Vino Gaube je, da imajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Prav tako je vhod v objekt prilagojen osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega imajo bar, sprejemajo debetne in kreditne kartice ter omogočajo mobilno plačevanje prek tehnologije NFC.

Na Google My Business ima Vino Gaube 93 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visokim 4.8 od 5.

Vino Gaube je odlična destinacija za ljubitelje vina in tiste, ki želijo doživeti pristno vinsko izkušnjo. Njihova lokacija v Zgornji Kungoti ponuja čudovit razgled na vinograde in okoliško pokrajino, kar naredi obisk še bolj prijeten in sproščujoč.

Če iščete kakovostno vino in prijetno okolje, je Vino Gaube prava izbira za vas. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran vino-gaube.si za več informacij in rezervacije. Neizmerno prijetno doživetje vam je zagotovljeno!

Mnenja o VINO GAUBE

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Petra Jeglic
5/5

Vrhunska kulinarika z izbrano, njihovo lastno vinsko spremljavo. Vsa vina so bila izredno aromatična. Prijeten ambient in odlična postrežba.

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Nada Lukac
5/5

Popolno je še najbolj točna ocena za postrežbo, vino in hrano. Preplet okusov, harmonija,..., izborno!
Zelo priporočam, tudi najbolj zahtevnim gurmanom.

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
tim testen
5/5

Kakšno doživetje! Odlično vino, hrana polna okusov, predvsem pa njihov vložen trud. Tudi strežba je simpatična in prijazna. Priporočam, sigirno se še vrnem.

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Domen Kogler
5/5

Večkrat preizkušeno, vedno izvrstno poskrbljeno za vse. V okolici je mnogo ponudnikov hrane, ampak boljše butične ponudbe ne najdeš. V okolici je mnogo dobrih vinarjev, ampak boljše najdeš le redko. Na enem mestu oboje pa je le tukaj!

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Barbara frangež
5/5

Super ambient, top ponudba, odlicna postrezba. Priporocam!

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Ajda Ferk
5/5

Fantastično doživetje, ter prijazna strežba!

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Boris Cuk
4/5

Dobra kuhinja, izvrstno vino, kvalitetna postrezba, svetujem poskus penin.

VINO GAUBE - Zgornja Kungota
Maja Jaja
5/5

Odlicna hrana, prijazen sprejem. Priporocam!

Go up