Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota

Naslov: Zgornja Kungota 11a, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija.

Spletna stran: hisadenk.si.
Specialitete: Restavracija višjega cenovnega razreda, Gostinska oskrba, Hotel, Restavracija.
Druge zanimive informacije: Mize na prostem, Dostop z avtomobilom, Strežba na lokaciji, Dostava, Za s seboj, Kamin, Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Alkohol, Hrana v poznih urah, Jedi iz ekološko pridelanih sestavin, Kava, Koktajli, Majhne porcije, Pivo, Veganske jedi, Vegetarijanska hrana, Vino, Žgane pijače, Zajtrk, Kosilo, Večerja, Sladice, Prijetno in udobno, Skupine, Potrebne so rezervacije, Sprejemajo rezervacije, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Visoki otroški stoli, Brezplačno parkirišče, Parkirišče.
Mnenja: Ta podjetje ima 1210 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Hisa Denk - Hiša Denk

Hisa Denk - Hiša Denk Zgornja Kungota 11a, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija

Hiša Denk - Hiša Denk je vrhunski gostinski objekt s pestro ponudbo storitev. Nahaja se na naslovu Zgornja Kungota 11a, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija. Ponuja restavracijo višjega cenovnega razreda, gostinsko oskrbo, hotel in restavracijo. Poleg tega ima tudi mize na prostem, dostop z avtomobilom, strežbo na lokaciji, dostavo hrane, možnost prevzema hrane, kamin, mize, ki so dostopne osebam na invalidskem vozičku, parkirišče, sanitarije, ki so dostopne osebam na invalidskem vozičku, vhod, ki je dostopen osebam na invalidskem vozičku, ponuja alkoholne in brezalkoholne pijače, hrano v poznih urah, jedi iz ekološko pridelanih sestavin, kavo, koktajle, majhne porcije, pivo, veganske in vegetarijanske jedi, vino, žgane pijače, zajtrk, kosilo, večerjo, sladice ter udobno in prijetno vzdušje. Hiša Denk - Hiša Denk sprejema rezervacije in omogoča plačevanje s kreditnimi karticami ter preko tehnologije NFC. Na voljo so tudi visoki otroški stoli in brezplačno parkirišče.

V Google My Business ima Hiša Denk - Hiša Denk 1210 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje 4.8/5. To kaže na visoko kakovost storitev, ki jih ponuja ta gostinski objekt.

Za osebo, ki išče vrhunsko gostinsko izkušnjo v Sloveniji, je Hiša Denk - Hiša Denk odlična izbira. S pestro ponudbo hrane in pijače ter udobnim ambientom bo zagotovo navdušila vsakega obiskovalca. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran hisadenk.si in si rezervirate mizo za nepozaben obisk.

Hiša Denk - Hiša Denk je prava destinacija za vse, ki si želijo razvajanja v luksuznem okolju s pestro ponudbo kulinaričnih užitkov. Ne zamudite priložnosti, obiščite jih še danes in doživite vrhunsko gostinsko doživetje!

Mnenja o Hisa Denk - Hiša Denk

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
valentin šribar
5/5

Zelo pristen domač sprejem lastnika, ki je tudi kasneje ves čas spremljal kako smo zadovoljni. Temu so sledili vedno nove stvaritve z izjemni okusi. Vse to nam je prinašalo izredno prijazno in strokovno osebje, ki so poskrbeli da nam je bilo cel čas prijetno in domače.
Odšli smo polni prijetnih vtisov, saj kaj takega še nismo doživeli.
Zvezdana

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
Andrej Lajnscek
5/5

Zelo lep ambijent, prijazno osebje ter predvsem odlična hrana in vino! Toplo priporočam.

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
Jani Koleša
5/5

Gostom se zelo posvetijo, o kulinariki pa ni vredno zgubljat besed. Vsaka jed je bil boljša. Dežela okusov!

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
Špela Vitasovic
5/5

VR-HUN-SKO? od začetka do konca.

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
Petra Vampelj
5/5

Odličen ambient in toplina strokovnega osebja. Hrana odlična, morda za moj okus na momente nekoliko premočni okusi, vendar odlične in zanimive kombinacije.

Ponujajo tudi prostor za večje družbe.

Priporočam!

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
ANDREJA BERDNIK
5/5

Prijeten ambient, odlična-vrhunska postrežba in fantazija okusov.

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
Jernej Novak
3/5

Hrana odlična, vinske karte nismo dobili, postrežba ni na nivoju Michelinove zvezdice.
Natakarji so površni oziroma raztreseni in pozabljivi. Vina na kozarec so zelo draga, zato se prej pozanimajte, kaj vam natočijo, menu ni drag. Ogromno rezerve imajo v postrežbi.

Hisa Denk - Hiša Denk - Zgornja Kungota
Zdenko Rojko
5/5

Pekarna dosegljiva z ceste z jestljivo ponudbo in dobrosrčno trgovko ob poti.

Go up