Zg.Kungota - Zgornja Kungota

Naslov: 2201 Zgornja Kungota, Slovenija.

Specialitete: Avtobusna postaja.
Druge zanimive informacije: Toaleta, Na voljo je 24-urni prevoz.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Zg.Kungota

Zg.Kungota 2201 Zgornja Kungota, Slovenija

Zgornja Kungota je majhno mesto v Sloveniji, ki je znano po svoji avtobusni postaji. Nahaja se na naslovu 2201 Zgornja Kungota, Slovenija. To je idealna destinacija za potnike, ki iščejo udobno in zanesljivo prevozno možnost.

Specialitete Zgornje Kungote vključujejo avtobusno postajo, ki je ena izmed glavnih točk za potnike, ki potujejo po regiji. Poleg tega ima ta postaja tudi toaleto in je na voljo 24-urni prevoz, kar zagotavlja, da so potniki dobro oskrbljeni in imajo vse, kar potrebujejo med potovanjem.

Ta destinacija ima tudi 2 mnenji na Google My Business, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank. Povprečna ocena je 5/5, kar potrjuje kakovost in zanesljivost storitev, ki jih ponuja Zgornja Kungota.

Za potnike, ki iščejo zanesljiv prevoz in udobno postajo, je Zgornja Kungota odlična izbira. S svojo prijazno in učinkovito storitvijo ter odličnimi ocenami je zagotovo destinacija, ki jo velja obiskati.

Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte, zakaj je Zgornja Kungota prava izbira za vaše potrebe. Ne odlašajte in kontaktirajte jih še danes!

Mnenja o Zg.Kungota

Zg.Kungota - Zgornja Kungota
Aleksandra
5/5

Mirno in lepo

Zg.Kungota - Zgornja Kungota
Reinhard Hübl
5/5

Eine Perle in der Untersteiermark...Hier ist die Welt noch im Lot...der Abstecher hinter Marburg ist sehr empfehlenswert..war echt super

Go up