Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota - Zgornja Kungota

Naslov: Zgornja Kungota 76, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija.
Telefon: 26567121.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota

Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota je gasilsko društvo, ki se nahaja na naslovu Zgornja Kungota 76, 2201 Zgornja Kungota, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 26567121. Njihova specialiteta je gasilska postaja, kjer nudijo pomoč v primeru požarov in drugih nesreč.

Poleg tega, da ponujajo gasilsko pomoč, imajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da so prilagojeni za vse uporabnike, kar kaže na njihovo predanost zagotavljanju varnosti in pomoči v skupnosti.

Na Google My Business imajo Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota 1 mnenje, ki je zelo pozitivno. Povprečno mnenje uporabnikov je 5/5, kar kaže na visoko raven zadovoljstva in zaupanja v njihovo delo.

Za osebo, ki išče informacije o gasilskem društvu v Zgornji Kungoti, je Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota odlična izbira. Njihova lokacija je enostavno dostopna, ponujajo širok spekter storitev in imajo odlične ocene uporabnikov. Če potrebujete pomoč ali informacije glede gasilske postaje v Zgornji Kungoti, jih brez oklevanja kontaktirajte.

Za več informacij ali če potrebujete pomoč, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite na njih. Ne odlašajte, če potrebujete gasilsko pomoč ali nasvet, saj je Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota odlična izbira za vse vaše potrebe.

Mnenja o Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota

Prostovoljno gasilsko društvo Zgornja Kungota - Zgornja Kungota
gregor korosa
5/5

Go up